Sponsor worden doe je niet zomaar! Dat doe je omdat de vereniging waar je je steun aan betuigt, iets uitstraalt en een visie heeft waar je achter staat. Kanne vv is een vereniging die voetbal bedrijft op de oude manier. Vooral voor plezier en eer. Voor jong en oud. Voor spelers en omveld.

Zoals elke vereniging kan ook Kanne vv niet zonder sponsors. Of het hier nu gaat om grote of om kleine sponsors, voor ons is elke sponsor even belangrijk. Wij hopen in elk geval dat hetgeen Kanne vv probeert uit te stralen u meer dan voldoende aanspreekt om toe te treden tot onze grote groep sponsoren. Zij hebben al jaren vertrouwen in Kanne vv en we hopen dat u door onze visie ook vertrouwen krijgt in Kanne vv en dat u toch mag treden tot onze grote groep sponsoren.


Als Kanne vv hebben we diverse interessante sponsor opties die voor u, als ook voor Kanne vv, een win-win situatie opleveren. Wij zijn graag bereid in een mondeling gesprek onze visie en onze sponsorpakketten aan u kenbaar te maken. Sponsorpakketten die uiteenlopen van een vermelding in kantine of op de website, tot en met vermelding op onze tenues.


Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met één van onze bestuursleden of een mail sturen naar sponsor@kannevv.eu

Wij verheugen ons in elk geval op uw gebaar. 

In dit overzicht treft u onze sponsoren aan. Zonder deze mensen die Kanne vv een zeer warm hart toedragen zou voetbal in Kanne niet mogelijk zijn. Aan allen vermeld op deze pagina "een vette MERCI".

prev next
  • kanne vv